ArtKit کیت هنری
در گفتگو با مهر مطرح شد

دغدغه های هنری آقای گل لیگ برتر فوتسال، فیلم را فراموش نمی كنم

دغدغه های هنری آقای گل لیگ برتر فوتسال، فیلم را فراموش نمی كنم كیت هنری: آقای گل لیگ برتر فوتسال ایران معتقد می باشد پرداختن به امور فرهنگی و هنری بازیكنان حرفه ای تمام ورزش ها می تواند راهگشای مناسبی برای ارتقای سطح رفتاری و اجتماعی مردم باشد.



مهدی جاوید آقای گل لیگ برتر فوتسال ایران كه یكی از مهره های كلیدی تیم ملی فوتسال كشورمان هم بشمار می رود همچون ورزشكارانی است كه به قول خیلی از نزدیكانش رفاقت دیرینه ای با فرهنگ و هنر دارد. او گرچه همواره با زبان تند و تیز و دست به نقدش جزو كسانی بوده كه حرف هایش حاشیه های زیادی را هم به دنبال داشته اما شاخصه هایی دارد كه می تواند در حوزه ورزش بیشتر از اینها مورد توجه قرار گیرد.
جاوید فوتسالیستی است كه همیشه گل می زند، او یك بازیكن خاص است كه در خیلی از مواقع معتقد می باشد اتفاقات فوتسالی خارج از زمین مهندسی می گردد. صحبت هایی تند و تیز كه بعضی از انتخاب ها را به چالش كشید و سبب ساز تولید فضایی شد كه پرداختن به آن در حوزه فرهنگ و هنر ابدا جایی ندارد اما كار مهم جاویدی در اینجا نمود پیدا می كند كه او با این حال خاص بودن ها و زبان منتقدانه دارای روحیه ای كاملا فرهنگی است كه او را نسبت به بعضی از ورزشكاران دیگر در همه حوزه ها متمایز می كند. اتفاقا داستان كارهای او از اینجا جالب می گردد كه حتی در مهم ترین رقابت های ورزشی داخلی و خارجی حضور پیدا می كند محال ممكن است كه كتابی را برای مطالعه همراه خود نیاورده باشد. حتی می گویند او برای تماشای فیلم های سینمایی هم برنامه ای ویژه ای در سفرها دارد كه در نوع خود جالب و كم نظیر است.
این آقای فوتسالیست علاوه بر اینها علاقه زیادی هم به موسیقی دارد و بر این باور است كه در دوران سخت تمرین ها و مسابقات این موسیقی، سینما و كتاب است كه شرایط روحی اش را در وضعیت مطلوبی قرار داده و موجبات آرامشش را فراهم می كند. به هر حال همه اینها بهانه ای شد تا وی از علاقه مندی ها و دغدغه هایش در روزگار حرفه ای گری فوتسال و پرداختن به مسائل هنری سخن بگوید. موضوعاتی كه در عین نگاه نشاط بخش و جالب توجهی كه می تواند مورد توجه طرفداران ورزش از زندگی شخصی یك ورزشكار حرفه ای داشته باشد، بلكه می تواند تبدیل به نمونه های رسانه ای مهمی در جهت ارتقای سطح فرهنگی باشگاه ها هم باشد. موضوعی كه با گذشت سال ها همچنان ورزش ما از آن غافل بوده و به غیر از نمونه هایی اندك هنوز به درجه مطلوبی دست پیدا نكرده است.
مهدی جاوید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به علاقه مندی ها و دغدغه های فرهنگی هنری خود حین پرداختن به فوتسال بیان كرد: علاقه مندی من نسبت به مطالعه و تماشای فیلم به دوران كودكی باز می گردد من به خوبی یاد دارم كه در زمان تحصیلات دوره راهنمایی هرگاه اوقات فراغتی داشتم دائم به كتابخانه می رفتم و با شوق زیادی به مطالعه مشغول می شدم. این دغدغه مندی و عادت تا به امروز هم همراهم بوده و من با وجود مشغله بسیار فراوانی كه در حوزه ورزش دارم اما همچنان به كتاب خوانی علاقه شدیدی داشته و آن را دنبال می كنم. در حوزه های موسیقی و سینما هم ماجرا به همین شكل بوده و من مانند هر علاقه مند دیگری به موسیقی تلاش می كنم ساعتی از زندگی روزمره ام را به شنیدن موسیقی اختصاص دهم حتی برای سینما هم وقتی را در نظر گرفته ام و تلاش می كنم تمامی فیلم هایی را اكران هستند حتما ببینم چون كه برایم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
نمی خواهم به كسی بی احترامی كنم و خودم را از این مسئله جدا بدانم، ولی در حوزه فوتسال، اغلب بازیكنان با سینما و كتاب خواندن غریب هستند. با اینكه این مورد در زمینه موسیقی كمتر است و بازیكنان به موسیقی گوش می دهند اما باید گفت تعداد فوتسالیست هایی كه بخواهند برای تماشای فیلمی به سینما بروند و بخواهند كتاب بخوانند، كمتر است.وی ادامه داد: یكی از بهترین فیلم هایی كه سال قبل از تماشای آن لذت بردم فیلم «ماجرای نیمروز» آقای مهدویان بود كه پیش از این از وی فیلم زیبای «ایستاده در غبار» را دیده بودم و باید بگویم همچون آثاری بود كه خیلی با آن ارتباط خوبی پیدا كردم. به هر صورت امیدوارم فرصت این را هم داشته باشم كه از فیلم «لاتاری» هم دیدن كنم. زیرا شنیده ام این اثر بسیار متفاوت تر از آثاری است كه تابحال از آقای مهدویان دیده ایم. البته با اینكه من علاقه زیادی به فیلم های طنز ندارم اما به علت اینكه همسرم به این نوع فیلم ها هم علاقه مند است من هم به تماشای این فیلم ها نشسته ام. اما باید بگویم علاقه مندی ام به فیلم هایی كه مضامین جدی تری دارند همواره بیشتر و پررنگ تر از دیگر موضوعات است.
آقای گل لیگ برتر فوتسال ایران با اشاره به اینكه از آخر جام ملت های آسیا موفق به مطالعه شش كتاب شده، به علاقه مندی خود در حوزه موسیقی اشاره نمود و اظهار داشت: علاقه مندی های من در حوزه موسیقی بیشتر به حوزه موسیقی پاپ معطوف می گردد. در این زمینه اغلب كارهای خوانندگان وطنی خودمان را هم گوش دادم و به خیلی از آنها علاقه مندم اما اگر بخواهم بگویم كه صدای كدامیك از این خوانندگان بیشتر از سایرین مورد توجهم بوده می توانم به فریدون آسرایی و امین حبیبی اشاره كنم كه واقعا صدایشان را دوست دارم.
جاوید در ادامه صحبت های خود در پاسخ به پرسشی در خصوص توجه ورزشكاران بخصوص فوتسالیست ها در حوزه مسائل فرهنگی هنری توضیح داد: نمی خواهم به كسی بی احترامی كنم و خودم را از این مسئله جدا بدانم، ولی در حوزه فوتسال، اغلب بازیكنان با سینما و كتاب خواندن غریب هستند. با اینكه این مورد در زمینه موسیقی كمتر است و بازیكنان به موسیقی گوش می دهند اما باید گفت تعداد فوتسالیست هایی كه بخواهند برای تماشای فیلمی به سینما بروند و بخواهند كتاب بخوانند، كمتر است. من هر كتابی در هر زمینه ای كه می خوانم تلاش می كنم برپایه محتوای مندرج در كتاب یكسری تجربیات را هم كسب كرده و با اندیشه های جدیدی آشنا شوم. حتی من بر این باورم موسیقی و فیلمی كه می بینم حاوی یكسری پیام است كه باید تلاش كنم از آنها در زندگی واقعی و بروز بهترین رفتار كارهایی را انجام دهم. ببینید من شخصیتی درون گرا و آرامی دارم كه مطالعه كتاب، حالم را خوب می كند و این موضوعی است كه به درستی می تواند در مسیر زندگی حرفه ای یك ورزشكار هم مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش پایانی صحبت های خود خاطرنشان كرد: یكی از مشكلات بسیار بزرگی كه به اعتقاد من در اغلب رشته های ورزشی وجود دارد، نگاه كردن به مسائل در ابعاد صرف ورزشی است. در صورتی كه در كشورهای اروپایی و پیشرفته چنین نگاهی وجود ندارد و باشگاه ها علاوه بر انجام وظایف ورزشی خود به امور فرهنگی و هنری بازیكنان هم توجه می كنند. به عبارتی برای این باشگاه ها مهم است كه بعد شخصیتی بازیكن پرطرفدار تیمشان باید چگونه باشد ؟ آیا رسیدگی به امور فرهنگی و هنری این بازیكنان همچون تماشای فیلم و تئاتر و كنسرت می تواند آنها را در ارتقا سطح شخصیتی شان در اجتماع كمك كند؟ همه اینها موضوعات مهمی است كه می توانیم روی آنها دقت بیشتری نماییم. بعنوان نمونه ما وقتی در بعضی اردوها حضور داشتیم ما را به تماشای تئاتر كمدی برده اند كه بطور قطع برای افزایش روحیه بازیكنان می تواند اقدام موثری باشد. اما آیا شده تاكنون به این مورد هم فكر نماییم كه بازیكنانمان را برای تماشای یك تئاتر اندیشه محور هم دعوت كنیم؟ من مطمئنم اگر چنین نگاهی در سطوح فرهنگی باشگاهی استمرار دهیم بطور قطع اتفاقات خوبی فرهنگی در انتظار ورزش ما خواهد بود.

1397/01/09
11:27:52
5.0 / 5
5172
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری