دستیار استاندار گلستان مطرح كرد
نقش مدارس دینی اهل سنت در ترویج فرهنگ وحدت
کیت هنری: گلستان دستیار استاندار گلستان در امور اقوام و مذاهب در بازدید دو روزه خود از شرق استان گلستان با مدیران و طلاب مدارس دینی اهل سنت گلستان دیدار و بر نقش این مدارس در ترویج فرهنگ وحدت تاکید نمود.
با حضور دکتر علی محمد زنگانه در راس مدیریت استان گلستان فارغ از همه نگاههای سیاسی و گروهی و نقدها و تمجیدها اتفاق مثبتی که در استان گلستان برای اولین بار رقم خورد ارتقای جایگاه مشاور اهل سنت از یک پست تشریفاتی به دستیار استاندار در امور اقوام و مذاهب بعنوان یک پست عملیاتی و راهبردی در سطح استان بود.
آنچه در حکم دستیار استاندار گلستان در حوزه اقوام و مذاهب آمده است علاوه بر آنکه با دقت و ظرافت به ظرفیت اقوام در کنار ظرفیت مذاهب توجه شده بود، انتخاب رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان به این سمت بود که نشان داد می شود به جای انتصاب صرفاً یک بزرگ و معتمد قومی یا مذهبی فردی را که حوزه تحصیلات و تجربیات عملکردی اش در این عرصه روشن است به این مسند گمارد که پس از چند سال بتوان خروجی این اقدام را هم به صورت ملموس مشاهده کرد.
حضور جدی دستیار استاندار گلستان در موضوعات چند ماه پیش شرق استان با نگاهی فرهنگی، ریشه ای و به دور از هیاهو از همان ابتدا نشان داد بر خلاف آنچه برخی در تلاش هستند تا اقوام و مذاهب را یک تهدید در منطقه نمایش دهند این دو مولفه از مزیت های رقابتی فرهنگی و از بهترین فرصت های استان گلستان برای پیشرفت است.
از این رو روز گذشته دکتر حسن بیارجمندی در ادامه انجام رسالت و مأموریت های خود با حضور در شهرستانهای کلاله و مراوه تپه ضمن دیدار با فرمانداران و مدیران ارشد این دو شهرستان در مدارس دینی اهل سنت این مناطق حضور پیدا کرده و با طلاب و مدیران این حوزه ها دیدار و گفت و گو کرد.
دستیار اقوام و مذاهب استاندار گلستان در جمع طلاب علوم دینی ربانیه چنارلی ضمن اشاره به این که حوزه های علمیه بدون تردید طلایه دار حرکت های امیدبخش در بین مردم هستند، اضافه کرد: در دهه فجر انقلاب اسلامی بیشتر از هر زمانی نیازمند ترویج روح امید به کالبد جامعه هستیم که در این راه نقش طلاب و روحانیون، معتمدین و بزرگان برجسته و انکار ناپذیر است.
دکتر حسن بیارجمندی با اشاره به اینکه وحدت و همدلی سالهاست در خطه گلستان به لطف و هوشمندی مردم و علمای شیعه و سنی برقرار است، تصریح کرد: در جنگ روایت ها امروز دشمن به دنبال آن است که تصویر و روایتی نادرست از شرایط کشور و استانهایی همچون گلستان به دنیا مخابره کند چونکه می داند هیچ شمشیری برنده تر از تفرقه برای ضربه زدن به اسلام و نظام اسلامی وجود ندارد.
به گزارش کیت هنری به نقل از ایسنا دکتر حسن بیارجمندی در این سفر دو روزه با دکتر فرهاد شیبک فرماندار کلاله، تعدادی از مدیران شهرستان کلاله، مهندس لقمان قربانی فرماندار مراوه تپه و مدیران و طلاب حوزه های علمیه اهل سنت دیدار و از چندین پروژه در مناطق محروم شهرستان مراوه تپه هم بازدید به عمل آورد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کیت هنری در مورد این مطلب