تماشای پس از نخستین گناه از قاب شبکه پنج سیما
به گزارش کیت هنری اپیزود پس از نخستین گناه از مجموعه شاید برای شما هم اتفاق بیفتد پنجشنبه بیست و دوم مهر از قاب شبکه پنج سیما تماشایی می شود.
به گزارش کیت هنری به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، اپیزود «بعد از نخستین گناه» از مجموعه شاید برای شما هم اتفاق بیفتد به تهیه کنندگی اکبر تحویلیان و کارگردانی حسین فلاح پنجشنبه ۲۲ مهر ساعت ۲۱ از قاب شبکه پنج تماشایی می شود.
این اپیزود تولید سال ۹۱ است و هنرمندانی همچون محمد متین اوجانی، حمید قلی خانی، محمد حمزه ای و خسرو خان محمدی در این تله فیلم نقش آفرینی کرده اند.
داستان این اپیزود درباره جوانی به نام احمد است که گرفتار عذاب وجدان شده است. احمد در ساختمانی بعنوان برق کار مشغول به کار است، او برای تسویه حساب به سراغ صاحبکارش می رود اما او اهمیتی نمی دهد و او مجبور می شود کابل های ساختمان را در برابر طلبش بدزدد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کیت هنری در مورد این مطلب