دل نوشته حسین انتظامی برای علی مرادخانی
         رئیس سازمان سینمایی در متنی برای درگذشت علی مرادخانی معاون سابق هنری وزیر ارشاد تاکید کرده است وی پلی میان هنرمندان و مسئولان برای رفع دغدغه ها بود.
            رئیس سازمان سینمایی در متنی برای درگذشت علی مرادخانی معاون سابق هنری وزیر ارشاد تاکید کرده است وی پلی میان هنرمندان و مسئولان برای رفع دغدغه ها بود.
        
        
        به گزارش کیت هنری به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، در پی درگذشت علی مراد خانی معاون سابق هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی، در دلنوشته ای این مدیر فرهنگی را پلی میان هنرمندان و مسئولان برای رفع دغدغه ها، برداشتن موانع و شناسایی و شکوفایی خلاقیت ها دانست. 
در این متن که در صفحه مجازی رئیس سازمان سینمایی انتشار یافته است آمده است: 
«در این سال ها سابقه آشنایی و همکاری با مدیران فرهنگی بسیاری داشته ام، اما به صراحت می گویم مدیرانی که از فهم فرهنگی بالا برخوردار بوده و در کنار مدیریت، زیست فرهنگی داشته اند، اندک شمارند و علی مرادخانی یکی از معدود مدیرانی بود که دستی در مسئولیت داشت و دست دیگرش در دستان گرم و پرمهر اهالی هنر بود. 
مدیران، اصولاً و به ویژه در عرصه فرهنگ، ۲ گونه اند. یا عبوس و با اتکا به ضوابط خشک و حتی در میلی افزون آفرین، به دنبال مشکل تر کردن شرایط اند و یا با نگاهی مثبت و غیرمحصور در ذهنیات غالب و با نگاهی اقتضایی به دنبال روزنه آفرینی و حل مشکل صاحبان حرفه و خالقان و کار آفرینان اند. حتی اگر نتوانند راهی برای حل مشکل بیابند به عکس گروه اول، عقده ندارند و شادمان از سنگ اندازی نیستند بلکه با رویی گشاده تلاش می کنند لااقل مرهم باشند. مرادخانی عزیز، آشکارا از سنخ دوم بود. 
حضور مستمر و مسئولانه اش در عرصه مدیریت فرهنگی و تجربه اندوزی در این راه، در کنار اخلاق نیکو و مبادی آداب و روابط انسانی کم نظیر و صمیمانه با فرهیختگان فرهنگ و ادب و هنر، از او انسانی شایسته و امین و مورد اعتماد هنرمندان ساخته بود. 
او مانع فرهنگ و هنر نبود، بلکه پلی بود میان هنرمندان و مسئولان برای رفع دغدغه ها، برداشتن موانع و شناسایی و شکوفایی خلاقیت های هنری هنرجویان و هنرمندان این سرزمین. 
رفتنش زود بود، خیلی زود و باور رفتنش به همان میزان دشوار است. گویی علی عزیز بیش از این نامرادی های چرخ کجمدار را تاب نیاورد. 
او دلداده دوده و عاشق سالار شهیدان بود و برای آرامش روح او و تسلای خاطر رنجور ما کدام کلام، آرامش بخش تر از سخنان امام حسین (ع) در روز عاشوراست: 
الهی رضاً بقضائک و تسلیماً لامرک، لا معبود سواک یا غیاث المستغیثین 
این ضایعه جبران ناپذیر را به خانواده آن مرحوم و وابستگان، دوستان و دوستداران او، مدیران فرهنگی و همکارانش و اهالی فرهنگ و هنر تسلیت می گویم و از خدای رئوف، برای آن عزیز سفرکرده، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و بردباری خواستارم.»
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان کیت هنری در مورد این مطلب