یادكردی از مهندس شهید عبدالحسین ناجیان اصل
به گزارش کیت هنری شهادت «محمد طرحچی» دوست و همرزم دیرینه اش، او را بیشتر از پیش بی قرار پرواز کرد، تا اینکه در ۱۰ مهر ۱۳۶۱ در جبهه سومار، در اثر برخورد یک خمپاره به خودروی او، به شهادت رسید.
به گزارش کیت هنری به نقل از ایسنا، مهندس «عبدالحسین ناجیان» یکی از نام آوران ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد در جبهه های جنوب بود. او که در دوران جوانی فضای درس و بحث و دانشگاه را تجربه کرده بود، با مدرک مهندسی اش به جبهه رفت و همپای راننده بلدوزرها و سنگرسازان بی سنگر کوشش کرد تا راه را برای پیشروی و موفقیت رزمنده ها باز کند. وی در سمت «فرماندهی ستاد پشتیبانی جنگ جهاد جنوب» به خاطر فعالیتهای بی شائبه و شبانه روزی اش به «حسین فنی» مشهور شده بود.
حسین توانست با ارتباط خوب و مؤثری که با قشر کارگری داشت، تعمیرگاه های جهاد در جبهه را سامان داده و با استفاده از علوم آموخته در دانشگاه، فعالیتهای جهاد را علمی تر کرده و ستاد «مهندسی جنگ جهاد» را تشکیل دهد.
شهادت «محمد طرحچی» دوست و همرزم دیرینه اش، او را بیشتر از پیش بی قرار پرواز کرد، تا اینکه در ۱۰ مهر ۱۳۶۱ در جبهه سومار، در اثر برخورد یک خمپاره به خودروی او، به شهادت رسید.
اصغر پیله وریان یکی از همرزمان شهید ناجیان روایت می کند: هنوز جنگ پیش نیامده بود که جریان لانه جاسوسی پیش آمد. ما جزو نخستین کسانی بودیم که به دانشکده افسری رفتیم و آموزش بسیج را دیدیم و بعد در کارخانجات بعنوان مربی آموزش نظامی مشغول به کار شدیم. البته تا مدتی از دانشکده افسری هم افرادی برای کمک آمدند، اما پس از مدتی خودمان مستقلاً کار می کردیم.
در شهریور ۵۹ کارگرها اردویی در ورامین تشکیل دادیم و در حال آموزش نظامی بودیم که جنگ شروع شد. یک هفته از جنگ گذشته بود که شهید طرحچی هم با این تشکیلات ارتباط برقرار کرد. آن روزها با مهندس غرضی هم ارتباط داشتیم. از آنجائیکه می دانستند ما با کارخانجات ارتباط داریم، از ما خواستند نیروهای فنی را برای تعمیر ماشین آلاتی که در جنگ به کار گرفته می شدند، بسیج نماییم. تا اینکه شهید طرحچی در تپه های «الله اکبر» سوسنگرد به شهادت رسید. برای مراسم ایشان رفتیم. من تا آن روز گریه شهید ناجیان را، آن هم به شدت ندیده بودم. خیلی بی قراری می کرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کیت هنری در مورد این مطلب