ArtKit کیت هنری

پیشنهادهای یك فعال رسانه برای قوه قضاییه

پیشنهادهای یك فعال رسانه برای قوه قضاییه به گزارش كیت هنری مدیر مسئول «صراط نیوز» با اشاره به اینكه تغییراتی در رویكرد رسانه ای قوه قضاییه بوجود آمده است، پیشنهاداتی را هم برای تقویت نگاه این قوه به رسانه ها عنوان نمود.


علی غفاریان در گفتگو با ایسنا درباره رویكرد رسانه ای قوه قضاییه در دور جدید، اظهار نمود: سخنگوی قوه قضاییه در دوره قبلی هفته ای یك نشست خبری برگزار می كرد و به پرسش های رسانه ها پاسخ می داد، اما بعضی از رسانه ها منتقد بودند كه یا نمی توانند در این جلسه شركت نمایند یا اگر شركت می كنند سوال هایشان سانسور یا با حساسیت با آنها برخورد می شد.
او افزود: الان شرایط بگونه ای شده است كه رسانه ها راحت تر در نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه حضور پیدا می كنند. از طرفی دیگر سخنگو هم با رسانه ها در تعامل است و در بعضی مواقع هم به صورت تلفنی ارتباط دارد. اتفاقی كه در ۱۰ سال قبل در قوه قضاییه نیفتاده بود و رویكرد جدیدی در حوزه رسانه ای قوه قضاییه به حساب می آید.
مدیر مسئول «صراط نیوز» راه اندازی شورای حل اختلاف فرهنگ و رسانه را از دیگر رویكردهای جدید قوه قضاییه برشمرد و خاطرنشان كرد: سال ها حرف راه اندازی شورای حل اختلاف فرهنگ و رسانه در قوه قضاییه مطرح بود كه اخیراً به مرحله اجرایی رسید. این شورا كمك می نماید كه اگر از رسانه ای شكایت شد، پرونده ابتدا به شورای حل اختلاف می رود و آنجا مذاكراتی صورت می گیرد. اگر مبحث حل نشد پرونده به دادسرای فرهنگ و رسانه انتقال پیدا كند و اگر باز هم حل نشد به دادگاه مطبوعات ارجاع داده می شود. در واقع شورای حل اختلاف فرهنگ و رسانه به زودتر بسته شدن بعضی از پرونده ها كمك می نماید.
غفاریان همینطور پیشنهادهایی را برای تقویت رویكرد رسانه ای قوه قضاییه مطرح و اظهار نمود: مجوز رسانه ها از جانب هیأت نظارت بر مطبوعات صادر می شود و بر همین مبنا هم باید بر مبنای قانون مطبوعات به پرونده های آنها رسیدگی شود. در همین راستا هر محتوایی كه در صفحات رسمی رسانه ها در شبكه های اجتماعی منتشر می شود هم باید ذیل قانون مطبوعات مورد بررسی قرار بگیرد.
او اضافه كرد: اما الان گاهی دیده می شود كه بعضی از شاكی ها، همچون شاكی های «ژن خوب»، شكایت خویش را با دور زدن قانون از راه دادسرای جرایم كامپیوتری پیگیری می كنند و نه دادسرای فرهنگ و رسانه؛ این درحالی است كه در این دوره از قوه قضاییه كه در حال پیشگیری از اعمال نفوذ است، چنین موضوعی انتظار نمی رود.
مدیر مسئول «صراط نیوز» اظهار نمود: مبحث دیگری كه در حوزه رسانه ای قوه قضاییه شاهد آن هستیم، این است كه هیأت منصفه دادگاه مطبوعات شكایت و دفاعیه را گوش داده و سپس نظر خویش را اعلام می كند. اما گاهی دیده می شود كه قضات به نظر هیأت منصفه توجهی نشان نمی دهند و خوب است كه آیت الله رئیسی (رئیس قوه قضاییه) به این موضوعات هم توجه داشته باشند.



1398/06/04
14:32:12
5.0 / 5
4630
تگهای خبر: رسانه , شركت , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری