ArtKit کیت هنری

بررسی جایگاه سیمین دانشور در ادبیات معاصر

بررسی جایگاه سیمین دانشور در ادبیات معاصر كیت هنری: همایش «بررسی نقش و جایگاه سیمین دانشور در ادبیات معاصر» برگزار می گردد.



به گزارش كیت هنری به نقل از ایسنا، این همایش روز شنبه ۲۸ بهمن ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سالن همایش های باغ كتاب به نشانی بزرگراه شهید حقانی، پس از ایستگاه مترو، بلوار كتابخانه ملی برپا می گردد.

احمد ابومحبوب، محمد بقایی (ماكان)، سیمین پناهی فرد، محمدحسین دانایی، علی دهباشی و محمد ضیمران بعنوان سخنرانان این همایش معرفی شده اند.

این مراسم همینطور با خواندن پیام ویكتوریا دانشور - خواهر سیمین دانشور - و پخش قسمتی از سخنرانی این نویسنده فقید درباره هنر و ادبیات معاصر در سال ۱۳۵۶ همراه خواهد بود.

سیمین دانشور - داستان نویس و مترجم - متولد هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ در شیراز بود كه ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۰ در سن نودسالگی بعد از طی یك دوره بیماری دارفانی را وداع گفت. وی در سال ۱۳۲۸، دكتری خویش را در رشته ادبیات فارسی از دانشگاه تهران گرفت و یك سال بعد با جلال آل احمد ازدواج كرد.
دانشور اولین زن ایرانی است كه به شكل حرفه ای در زبان فارسی داستان نوشت. مهم ترین اثر او، رمان «سووشون» است كه نثری ساده دارد و به زبان های متعددی ترجمه شده است. این كتاب همچون پرفروش ترین آثار ادبیات داستانی در ایران به حساب می آید.
از جمله تألیف ها و ترجمه های دانشور عبارت اند از: «آتش خاموش» ( ۱۳۲۷)، «سرباز شكلاتی» برنارد شاو (۱۳۲۸)، «باغ آلبالو» و «دشمنان» از آنتوان چخوف (۱۳۳۱)، «بئاتریس» از شنیتسلر و «رمز موفق زیستن» از دیل كارنگی (۱۳۳۲)، «كمدی انسانی» ویلیام سارویان و «داغ ننگ» از ناتانیل هارتون (۱۳۳۴)، «شهری چون بهشت» (۱۳۴۰)، «سووشون» (۱۳۴۸)، «بنال وطن» از آلن پیتون (۱۳۵۱)، «به كی سلام كنم؟» (۱۳۵۹)، «غروب جلال» (۱۳۶۰)، «ماه عسل آفتابی» (داستان های ملل مختلف) (۱۳۶۲)، «جزیره ی سرگردانی» (۱۳۷۲)، «شناخت و تحسین هنر» (مجموعه ی مقالات) (۱۳۷۵)، «از پرنده های مهاجر بپرس» (۱۳۷۶) و «ساربان سرگردان» (۱۳۸۰).







1396/11/23
14:23:02
5.0 / 5
5450
تگهای خبر: هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری