ArtKit کیت هنری

آغاز هماهنگی ها برای اولین همایش بین المللی خلیج فارس

آغاز هماهنگی ها برای اولین همایش بین المللی خلیج فارس كیت هنری: با انتخاب «بوشهر» بعنوان میزبان دوازدهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی «خلیج فارس»، اعضای شورای سیاستگذاری این همایش در جهاددانشگاهی با بعضی از مسئولان استان بوشهر دیدار و نحوه ی برگزاری این همایش را تشریح كردند.


به گزارش كیت هنری به نقل از ایسنا، در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری دوازدهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی خلیج فارس كه مقرر است اردیبهشت سال آینده در این استان برگزار شود، علی رضا زجاجی، نایب رئیس شورا و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در دیار با نماینده ولی فقیه در بوشهر، به اهداف و روند انجام نخستین همایش بین المللی خلیج فارس اشاره و بیان كرد: در مرحله اول اهمیت نام خلیج فارس مدنظر است، بعد از آن رویكرد فرهنگی و گردشگری با محوریت منطقه خلیج فارس با حضور صاحب نظران و سفرای كشورهای خارجی بعنوان هدف اصلی مورد توجه قرار می گیرد.
سید سعید هاشمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی و دبیر كمیته علمی همایش هم درباره ی كیفیت برگزاری همایش و مقاله های رسیده به دبیرخانه اظهار داشت: تا كنون مقالات زیادی با خصوصیت های علمی در محورهای مربوط به دبیرخانه همایش ارسال شده اند، نظر به اینكه این همایش بُعد بین المللی هم دارد در كمیته علمی و داوری همایش نگاه سخت گیرانه ای به مقالات ارسالی وجود دارد تا بتوانیم همایشی در خور شأن ایران و با كیفیت عالی برگزار نماییم.
همچنین رحیم یعقوب زاده، رئیس مركز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و مجری همایش هم با عرضه ی كلیاتی در مورد برگزاری همایش اظهار نمود: اولین همایش بین المللی و دوازدهمین همایش ملی علمی- فرهنگی خلیج فارس به منظور تحقق اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شناساندن و شناسایی بیش از پیش نام و مزیت های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و گردشگری منطقه خلیج فارس با نگاهی كاربردی و هم افزایش روح همكاری جمعی، كشف و شكوفاسازی خلاقیت دانشجویی برگزار می گردد.
وی هدف از برگزاری همایش را فراهم كردن زمینه های مطالعات كاربردی در برابر بدعت گذاری های آگاهانه یا ناآگاهانه ای كه سال های گذشته به منظور مصادره ی سرمایه های فرهنگی و متعلقات هویت ملی ایرانی ها صورت می گیرد عنوان نمود و اضافه كرد: این همایش با رویكرد علمی-فرهنگی و در محورهای فرهنگ، هنر و معماری حوزه خلیج فارس، گردشگری در تعاملات بین المللی حوزه خلیج فارس، گردشگری، فرصت ها و چالش ها، ایده های نو به منظور شناساندن جاذبه های گردشگری خلیج فارس، راهبردها و فرصت های سرمایه گذاری گردشگری در منطقه خلیج فارس، ایمنی و حقوق گردشگران، توسعه پایدار گردشگری خلیج فارس و سواحل آن، توانمندی های منطقه در حوزه گردشگری فرهنگی، اكوتوریسم و سلامت و توسعه گردشگری سواحل جنوب با بهره مندی از توانمندی جوانان و نخبگان كشور برگزار می گردد.
وی ابراز امیدواری كرد: این همایش بستری برای گفت وشنود و تبادل نظر میان اندیشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان و استفاده از مطالعات كاربردی نو و دستاوردهای علمی تا افق های نوین برای دستیابی به راه های مؤثر در توسعه همه جانبه خلیج فارس باشد و زمینه ساز صلح و توسعه پایدار و حفظ، پاسداشت و تداوم فرهنگ و تمدن اصیل و نجیب ایرانی شود.
آیت الله صفایی، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر هم در سخنانی بوشهر را كانون بسیار مهم منطقه ای در خلیج فارس دانست و اضافه كرد: تاریخچه بوجود آمدن آبراه و دگردیسی وجود قاره، نشان از قدمت این منطقه و نام خلیج فارس دارد، جهان آینده جهان آبراه ها خواهد بود، ازاین رو كشوری موفق است كه دانش و كنترل آبراه ها را داشته باشد.
او با بیان این كه برپایه داشتن این ظرفیت ها ثروت و ظرفیت فوق العاده ای برای كشور مهیا شده است، اضافه كرد: خلیج فارس محل تولد اندیشه ها و علوم نو بوده كه متاسفانه از هیچكدامِ این ظرفیت ها استفاده ای نكرده ایم. اقتصاد كرانه ها از مهم ترین ظرفیت های اقتصادی دنیا هستند كه نادیده گرفته شده و باید ظرفیت خلیج و كرانه بررسی شده و در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی به كار گرفته شود.
وی اضافه كرد: بُعد گردشگری و اقتصادی خلیج فارس كه تا كنون مورد كم لطفی بوده، باید به همت مسئولیان شكوفا شود.



خلیج فارس دروازه ورود و خروج فرهنگ
به گزارش روابط عمومی مركز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران در ادامه ی این دیدارها، اعضای شورای سیاستگذاری دوزادهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی خلیج فارس با حیدر ساجدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان بوشهر هم دیدار كردند.
ساجدی در این نشست، خلیج فارس را دروازه اصلی ورود و خروج فرهنگ، تمدن، اقتصاد و سیاست ایران دانست و اظهار داشت: بالندگی دولت مركزی ایران همواره به حضور قدرتمند سیاسی در خلیج فارس مربوط می شده است، این مورد در دیدگاه نویسندگان جهانی درباره ی اهمیت راهبردی تنگه هرمز و جزایر سه گانه به خوبی قابل ردگیری و بازیابی است.
او اضافه كرد: این معبر بزرگ تاریخی، فرهنگی و سیاسی امروزه در جهان از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و جایگاه چالش اصلی ایران با قدرت های استعماری شده است.
وی همینطور تلاش دانشگاهیان در قالب برگزاری همایش های علمی - پژوهشی را زمینه ای برای توسعه پایدار جزایر و سواحل خلیج فارس دانست و اضافه كرد: مسئولان می توانند از این سرمایه های فكری پرارزش كه در اجرای همایش به منصه ظهور می رسند، نهایت بهره برداری را ببرند و برنامه ریزی برای اقدامات اجرایی بر مبنای اصول علمی صورت گیرد.



1396/10/05
19:33:17
5.0 / 5
4718
تگهای خبر: آینده , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری