ArtKit کیت هنری

برگزاری پانزدهمین جشن كانون ملی منتقدان تئاتر

برگزاری پانزدهمین جشن كانون ملی منتقدان تئاتر به گزارش كیت هنری پانزدهمین جشن كانون ملی منتقدان تئاتر ایران شامگاه شنبه ۱۱ شهریورماه در تماشاخانه ایرانشهر برگزار گردید و برگزیدگان این جشن معرفی شدند.


به گزارش كیت هنری به نقل از مهر، پانزدهمین جشن كانون ملی منتقدان تئاتر ایران شامگاه شنبه ۱۱ شهریورماه در سالن ناظرزاده كرمانی تماشاخانه ایرانشهر برگزار شد و برگزیدگان بخش های مختلف این جشن معرفی شدند.در ابتدای این مراسم مهدی نصیری رئیس كانون ملی منتقدان ایران گزارشی از عملكرد فعالیت های یكساله كانون را ارائه داد.سپس با حضور مسعود رایگان، اصغر همت، مهدی شفیعی مدیركل هنرهای نمایشی و حسین مسافرآستانه، مصطفی مختاباد و قطب الدین صادقی به عنوان اعضای افتخاری كانون ملی منتقدان تئاتر ایران معرفی شدند.
مختاباد در این بخش اظهار كرد: نقد یكی از حساس ترین و پیچیده ترین پدیده هایی است كه بشر پیدا كرده و در تئاتر چرخه نویسنده و كارگردان را كامل می كند. نقد به شخصه قادر به بازتولید نیست یعنی باید در سویی دیگر هنرآگاهی وجود داشته باشد.در ادامه موسیقی زنده نواحی جنوب ایران اجرا شد و پس از آن با حضور مهدی شفیعی مدیركل هنرهای نمایشی، رحمت امینی، مسعود رایگان، صمد چینی فروشان و مصطفی مختاباد از همایون علی آبادی از اعضای باسابقه كانون ملی منتقدان ایران تجلیل شد.علی آبادی با بیان اینكه ۲۲ روز در آرامسایشگاه به سر می بردم و الان دوران نقاهت را سپری می كنم، یادآور شد: ماحصل ۵۰ سال كار در عرصه نقد تئاتر برای من یك دست شكسته است كه از فرط نوشتن این اتفاق برایم افتاد. از ۸ سالگی كار نقد را شروع كردم و بزرگترین الگوی من جلال آل احمد بوده و هست.وی در ادامه شعری از مهدی اخوان ثالث درباره جلال آل احمد را خواند و گفت: متأسفانه جوانان ما از افراد تأثیرگذار در عرصه فرهنگ و هنر بی خبر هستند. نسل جوان فاصله ها را كم كند و شخصیت هایی چون آل احمد، اخوان ثالث و احمد شاملو را بشناسد. جلال آل احمد به تئاتر ما خیلی خدمت كرد. بهرام بیضایی نیز با نوشتن نقد كار خود را شروع كرد و این فرصت به او توسط جلال آل احمد داده شد. جلال طیف روشنفكری را دور هم جمع كرد و نسلی را به وجود آورد كه یكی از آن ها من هستم.
در ادامه برگزیدگان بخش های مختلف جشن كانون ملی منتقدان تئاتر به این شرح معرفی شدند:بهترین تماشاخانه خصوصی: تماشاخانه پایتختبهترین چهره پردازی: سارا اسكندری برای نمایش «رویای یك شب نیمه تابستان»بهترین طراحی صحنه: مصطفی كوشكی برای نمایش «رویای یك شب نیمه تابستان»بهترین موسیقی: بهرنگ عباسپور برای «آخرین انار دنیا»بهترین نمایش كودك: پرستو گلستانی برای «سیرك سیار»بهترین نمایشنامه نویسی: حسین كیانی برای نمایشنامه های «مضحكه شبیه قتل»، «همسایه آقا» و «تئاتر سعدی»بهترین بازیگر زن: رویا تیموریان برای «یك ثانیه برف» و ستاره پسیانی برای «خدای كشتار»بهترین بازیگر مرد: رحیم نوروزی برای «بیگانه» و شهروز دل افكار برای «رویای یك شب نیمه تابستان»بهترین كارگردانی: مسعود دلخواه برای نمایش «بیگانه»بهترین نمایش: «رویای یك شب نیمه تابستان» به كارگردانی مصطفی كوشكی
 

1396/06/12
20:20:01
5.0 / 5
5205
تگهای خبر: جشنواره , هنر , كارگردان , تئاتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری